Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bouw- en woonrijp maken Nieuw Rein

project
07-mrt.-2023

Op voormalig industriegebied, gelegen langs de Oude Rijn in Hazerswoude-Rijndijk, ontwikkelen projectontwikkelaars Wilma Wonen en Heembouw het project Nieuw Rein. Een waterrijke nieuwbouwlocatie waar momenteel 102 gasloze woningen worden gebouwd.

Nieuwbouwwijk Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk

Onze werkzaamheden

De opstallen zijn gesloopt en afgevoerd. De grond is milieukundig herschikt én de locatie is volgens ontwerp van Kokon architecten ontworpen. In bouwteamverband heeft Van Wijk Nieuwegein het bestek met tekeningen samen met ingenieursbureau Waalpartners het ontwerp definitief uitgewerkt. Nadat de locatie door ons bouwrijp is gemaakt bouwt Heembouw de woningen.

Opstallen slopen

Nu fase 1 bouwkundig klaar is en het toekomstig openbaar gebied is ingericht, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de tijdelijke aansluiting op de Rijndijk, dit in opdracht van gemeente Alphen aan de Rijn.

Fase twee van de bouw verloopt voorspoedig zodat wij na de zomersluiting door kunnen met het inrichten van het openbaar gebied. Verwachting is dat het project eind 2023 totaal gerealiseerd is.

Een project, op een bijzondere locatie met veel groen en waterrijke kenmerken.

Tekening fases van Nieuw Rein
Woonrijp maken Nieuw Rein
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.