Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Update mei: Herinrichting Frans Halsbuurt

project
09-mei-2023

De herinrichting van de Frans Halsbuurt is in volle gang! Sinds de start van de werkzaamheden in september 2022 is er al veel werk verzet en zijn de eerste straten alweer klaar. De Eerste Jacob van Campenstraat aan de oost- en westzijde, en de Frans Halsstraat zijn nu voorzien van gloednieuwe bestrating en bieden meer ruimte voor groen en fietsen. Zo zorgen we voor een groenere omgeving, wat bijdraagt aan een betere leefbaarheid in de buurt.

Nieuwe bestrating Frans Halsbuurt

Huidige voortgang

Momenteel zijn we bezig met de werkzaamheden in de Quellijnstraat en de Frans Halsstraat. Hier wordt de oude bestrating opgebroken. Ook worden de kabels, leidingen en riolering vervangen door nutsbedrijven. Zodra dit klaar is, wordt de straat weer hersteld met een nieuwe bestrating.

Werkzaamheden in de Frans Halsbuurt

Noodterrassen

In de Frans Halsbuurt bruist het van de restaurants. Om de horecaondernemers tegemoet te komen, helpen we ze met het aanleggen van noodterrassen. Op deze manier kunnen gasten heerlijk genieten van het zonnige weer, terwijl de werkzaamheden volop bezig zijn. Een stukje van het werkgebied wordt afgezet en er worden rijplaten gelegd, zodat de gasten zonder problemen naar hun tafeltjes kunnen wandelen.

Noodterras

Al met al wordt de Frans Halsbuurt steeds mooier en leefbaarder dankzij de herinrichting. Wij kijken uit naar de volgende fase en houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen in deze bruisende buurt!

Overzicht Frans Halsbuurt
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.