VECHTDIJK UTRECHT
26 juni 2018
Maaibestek Gemeente Utrecht
14 april 2017
Show all

Bestratingsonderhoud gemeente Utrecht

Van Wijk Nieuwegein (VWN) verzorgt het bestratingsonderhoud voor bijna 50% van het oppervlak van de gemeente Utrecht. VWN is al jarenlang nauw betrokken bij dit onderhoud. Met korte doorlooptijden en een realistische planning ligt de focus constant op minimale overlast voor de betrokkenen, zoals bewoners, winkeliers, busmaatschappijen en anderen. Al meerdere jaren werkt VWN op veilige wijze, samen met de gemeente, aan duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de infrastructuur van Utrecht.

VWN is zich zeer bewust van de gevolgen die werkzaamheden kunnen hebben voor particulieren en bedrijven. Door een duidelijke planning, stil en modern materieel in eigen beheer en de inzet van ervaren personeel minimaliseert VWN de overlast en levert VWN kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Bij werkzaamheden staat veiligheid en duurzaamheid centraal. VCA-gecertificeerde werknemers, moderne en ergonomische hulpmiddelen en het hergebruik van materialen zijn geïntegreerd in het proces. Korte aanrijtijden, een focus op kwaliteit en duurzaamheid gecombineerd met jarenlange ervaring zorgen voor toegevoegde waarde richting de opdrachtgever. Daarom is VWN al meerdere jaren met veel toewijding bij dit onderhoud van de gemeente Utrecht betrokken.