Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij Van Wijk

Een overzicht van (alle) vacatures vind je hier niet. Maar dat jij deze pagina bezoekt betekent misschien wel dat jij graag deel wilt uitmaken van ons team. Dat vinden wij al een compliment op zich, dus we maken graag tijd voor een kop koffie om van jou te horen wat je zoekt. Bel even met onze collega's van personeelszaken via 030 - 606 15 55 of stuur een mailtje naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl. Zij maken dan een afspraak voor je. Tot snel!

werken bij van wijk

Wie zoeken wij bijvoorbeeld?

Een werkvoorbereider bij Van Wijk in Nieuwegein met de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, inkoop en ondersteuning van projecten en het structureren van het voorbereidingsproces. Een regelaar, steeds op zoek naar uitdaging. Een opleiding Civiele Techniek is natuurlijk passend, maar ook een andere MBO- of HBO-er met een sterk organisatorische en technische achtergrond is welkom. Bel anders even met Michel Hoeke als je meer wilt weten 📞 06 - 11 00 85 81.

Of wellicht ben jij meer een uitvoerder voor onze betonafdeling! Als Uitvoerder Beton ben jij onze rots in de branding als het gaat om het beheersen van de bijzondere, uitdagende betonprojecten die je samen met je vakkundige team mag maken. Dus ben je een praktische aanpakker die veel verantwoordelijkheid aan kan en niet bang is om z'n handen vuil te maken? En heb je zo'n 5 jaar ervaring in civiele betonbouw en affiniteit met GWW? Bel dan even met Rob Peerdeman voor meer informatie 📞 06 - 55 74 85 03.

veilig werken
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.