Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij Van Wijk

Een overzicht van (alle) vacatures vind je hier niet. Maar dat jij deze pagina bezoekt betekent misschien wel dat jij graag deel wilt uitmaken van ons team. Dat vinden wij al een compliment op zich, dus we maken graag tijd voor een kop koffie om van jou te horen wat je zoekt. Bel even met onze collega's van personeelszaken via 030 - 606 15 55 of stuur een mailtje naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl. Zij maken dan een afspraak voor je. Tot snel!

werken bij van wijk

Wie zoeken wij bijvoorbeeld?

Een werkvoorbereider bij Van Wijk in Nieuwegein met de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, inkoop en ondersteuning van projecten en het structureren van het voorbereidingsproces. Een regelaar, steeds op zoek naar uitdaging. Een opleiding Civiele Techniek is natuurlijk passend, maar ook een andere MBO- of HBO-er met een sterk organisatorische en technische achtergrond is welkom. Bel anders even met Michel Hoeke als je meer wilt weten 📞 06 - 11 00 85 81.

Of ben jij meer op zoek naar een baan als uitvoerder in de Bronbemaling? In deze functie ben je een spil in onze organisatie, want hoewel bemaling ‘slechts’ een schakel in het complete bouwproces is; het is wel een basisvoorwaarde voor een succesvolle uitvoering! Jij zorgt voor een kwalitatief goede voorbereiding en uitvoering van het werk. Motiveren van collega's is je van nature toebedeeld. Bel anders even met Jaap Wiersma voor alle details 📞 06 - 11 76 99 89.

veilig werken
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.