Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij Van Wijk

Onze kracht zit in vakmanschap, kennis van de regio en kennis van de elementen. Bij Van Wijk Nieuwegein streven we naar duurzaamheid, innovatie en samenwerking. We communiceren open en er heerst een gezellige sfeer op kantoor, de werkplaats en de bouwterreinen. We motiveren en moedigen elkaar aan om zo goed mogelijk werk te leveren. Het welzijn van onze medewerkers staat daarbij hoog in ons vaandel. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bovendien zijn er opleidingsmogelijkheden. Benieuwd geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaande vacatures en hopelijk zien we je snel.

Werken bij Van Wijk

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar vakkundige mensen die ons team kunnen versterken. Bij Van Wijk zijn er talloze mogelijkheden om jouw ambities waar te maken. Hier vind je alle vacatures voor Van Wijk Nieuwegein, Van Wijk Groen, Bronbemaling Schijf en De Rooij Wegenbouw. Staat de functie waar jij naar op zoek bent er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl en dan kijken wij of er mogelijkheden zijn.

Ben jij op zoek naar een opleiding, een (afstudeer) stage of je eerste baan? Bij ons is dit allemaal mogelijk, lees meer hier:
Stagiaires, Afstudeerders, Leerlingen en Trainees

''Van Wijk is een fijn bedrijf met veel opleidingsmogelijkheden en betrokken collega's. Het werk is uitdagend en afwisselend waardoor het nooit verveelt.'' - Medewerker GWW

Werken bij Van Wijk
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.