Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

(Assistent) Controller

Wij zijn op zoek naar een gedreven (assistent) controller met affiniteit voor projectbewaking (32 - 40 uur per week), die mee wil bouwen aan verdere professionalisering van de afdeling en uitdagingen niet schuwt.

Vacature (assistent) controller

Als (assistent) controller analyseer, controleer en adviseer je vanuit jouw financiële achtergrond. Samen met de financieel controller zorg je ervoor dat de organisatie in control is en biedt je ondersteuning aan de financiële- en projectadministratie. Met jouw analytische blik en data gedreven instelling werk jij vlekkeloos in ons ERP systeem en ben je handig met Excel om de nodige zaken te verwerken. Denk hierbij aan het maken van financiële maandrapportages, voorbereidingen jaarwerken, begrotingen, verzorgen van aangiftes, het maken van aansluitingen en brengt projectresultaten in beeld en vertaald deze naar (financiële) kansen en risico’s.

Samen met het team zorg jij voor de financiële afhandeling Van Wijk Nieuwegein. Het team bij jouw standplaats, De Meern, heeft circa 9 medewerkers. Organisatiebreed werk je in een team van 25-30 collega’s.

Jouw standplaats is in De Meern. Voor een inwerktraject wordt uiteraard gezorgd. Jouw achtergrond? Ervaring met Excel en data is een pré. Een financiële opleiding zoals Bedrijfseconomie, Finance & Control, Accountancy of Finance sluit mooi aan bij de functie. Interesse? Neem dan contact op met Afdeling Personeelszaken (030-6061555) of solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.