Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Automonteur

Wij zijn op zoek naar een automonteur voor onze werkplaats in Nieuwegein (40 uur per week).

Het leuke aan automonteur zijn bij een wegen/infra bedrijf? Dat is de diversiteit volgens de mannen van de werkplaats. Geen dag is hetzelfde. Je bent natuurlijk voornamelijk bezig met het repareren en onderhouden van personenauto’s. Maar zijn er onderhoudsvragen over lichte bedrijfsvoertuigen? Ook dan ben jij het aanspreekpunt. Ook lever jij gemaakte auto’s af op de eindbestemming en zorg je voor de bestelling van de juiste materialen. Een divers takenpakket dus!

Ons wagenpark beschikt over vele automerken. Deze hebben een andere manier van repareren en onderhouden. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen ;). Ook daar zit de uitdaging in bij deze functie. Samen met het team zorg je ervoor dat de personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen klaar zijn voor gebruik.

Wij staan open voor zowel starters als ervaren monteurs. Een rijbewijs is een pré. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Afdeling Personeelszaken (030-6061555). Direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature automonteur
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.