Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Calculator / Werkvoorbereider Civiel

Ben jij een enthousiaste, ervaren en analytisch sterke calculator/werkvoorbereider met praktisch inzicht. Vind je het leuk om jezelf te ontplooien in een groeiend specialistisch Infra-bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de combinatiefunctie van calculator/werkvoorbereider ben je de alleskunner en ben je sterk met cijfers en in communicatie. Je dagbesteding is divers: van het maken van raw-calculaties tot het maken van bouwteam ramingen. Je vraag offertes op, beoordeeld deze en verzorgt in overleg met de projectleider de inkoop van projecten. Ook ben je betrokken bij diverse overleggen met opdrachtgevers of partners gedurende de tender- of uitvoeringstrajecten.

Je bent leergierig en neemt het voortouw bij onze mooie en uiteenlopende projecten. We zijn breed actief in het maken van bruggen/viaducten en aanleg van kademuren en-constructies. Ook zijn we groeiende in onderhoudsprojecten en betonrenovaties.

Functie eisen:
- Minimaal MBO opleiding Civiele Techniek
- Enige ervaring als calculator/werkvoorbereider
- Ervaring met Microsoft Office

Twijfel je of je ervaring wel voldoende aansluit of ben je wat minder breed opgeleid, dan bespreken we alsnog graag de mogelijkheden! Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Afdeling Personeelszaken (030-6061555). Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Werken als werkvoorbereider bij Van Wijk
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.