Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Hoofd KAM

Wij zijn op zoek naar een Hoofd KAM voor 32-40 uur per week. Samen met het team werk je aan de kwaliteit, arbo en milieu voor alle dochterbedrijven van ReintenInfra. Onze collega’s hebben al veel aandacht voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Maar hoe mooi is het als dit onbewust gaat? Als hoofd KAM help jij dit mee te realiseren.

Vacature Hoofd KAM

Jouw taken variëren van een periodiek overleg met directie over het KAM beleid tot het opzetten en uitvoering geven van het KAM-jaarplan. Daarnaast stem je KAM gerelateerde zaken af met andere stafdiensten. Met jouw analyserend vermogen zie je trends en vertaal je deze naar acties die gelden voor de gehele organisatie. Je werkt overkoepelend en stuurt onze zeven KAM-adviseurs aan. Samen zorg je dat het kwaliteits-, milieu-, en veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie naar een hoger plan getild wordt.

Bij voorkeur werk je vanuit één van onze prachtige locaties in Oost Nederland: Borne, Lichtenvoorde, Duiven of Deventer. Daar komen we samen wel uit. Jouw ervaring? Circa 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in bouw/infra branche is een pré. Verder heb je natuurlijk een achtergrond in de veiligheidswereld. Ben je bijvoorbeeld een senior KAM adviseur en ben je toe aan je volgende stap? Of ben je Hoofd KAM en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bel of mail dan met Herman Reinten, algemeen directeur van ReintenInfra (06-52 63 45 12 / h.reinten@reinteninfra.nl) voor meer informatie. Of solliciteer direct door hem jouw CV en motivatie te sturen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.