Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Hovenier

Wij zijn op zoek naar hoveniers. Werk je het liefst buiten en in het groen? Vind je het leuk om met een team van collega’s te werken en hou je van afwisseling? Dan hebben wij de functie voor jou!

Als hovenier ondersteun je de voorman bij het aanleggen en onderhouden van diverse groenprojecten in de regio. Een afwisselende baan waarin je komt te werken in een vast koppel. Je werkt samen bij gemeentes, bedrijven en instellingen. Samen gaan jullie elke dag op pad om bomen, beplanting en gazons aan te brengen. En in het groeiseizoen onderhouden jullie deze perken en gazons.

Ben jij een aanpakker en werk je graag in teamverband? Solliciteer dan op deze functie! Wij zoeken versterking in regio Utrecht en in het Oosten van Nederland (Apeldoorn tot Enschede en Zwolle tot Doetinchem). Ben je in het bezit van een VCA of ben je bereid om deze te halen? Top! Ervaring is geen vereiste! Neem dan contact op met Afdeling Personeelszaken (030-6061555). Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Hoveniers bij Van Wijk Groen
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.