Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

KAM Adviseur

KAM-adviseur. Jouw bijdrage is essentieel voor mens en milieu.

Als KAM adviseur houd je je bezig met de veiligheid op en van onze wegenbouw- en groenprojecten. Je werkt vanuit de locatie Nieuwegein, maar bent vaak op de projectlocaties buiten te vinden. Op de projecten praat je met de collega’s en bespreekt bijvoorbeeld met hen hoe veiligheid nog beter kan. Intrinsieke motivatie is hierbij het startpunt.
Ook aan kwaliteit en milieu besteed jij aandacht. Zo ondersteun jij bij het proces van certificeren en draag je bij aan de stappen die we moeten zetten naar een schonere wereld en naar een bedrijf waar veilig werken onbewust gaat. Je denkt actief mee als het gaat om verbeteringen op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu.

Heb je ervaring als KAM Adviseur? En zoek je een nieuwe baan? Bel dan met Afdeling Personeelszaken (030-6061555) en laat je vertellen wat wij je bieden. Direct solliciteren mag ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature KAM Adviseur
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.