Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Kraanmachinist rupskraan

Wij zijn op zoek naar een ervaren rupskraanmachinist die ons team komt versterken! Jouw werkplek? Dat wordt deze prachtige 40 ton rupskraan.

Als kraanmachinist in de GWW voer je diverse werkzaamheden uit. De ene keer ben je bezig met het graven en dichten van sleuven voor rioleringen, terwijl je daarna aan de gang gaat met het graven van watergangen of het laden van kiepers. Uiteraard werk je met een GPS systeem. Je werkt op kleine en grote projecten. De projecten bevinden zich in Midden-Nederland. Jouw standplaats is Nieuwegein.

Heb je ervaring als rupskraan machinist en wil je ons mooie bedrijf komen versterken? Neem contact op met onze planner Mischa de Arnaud de Calavon (06 – 48 42 24 45) of personeelsadviseur Esther van der Mee - Beun (06 – 43 28 08 01). Direct een mailtje sturen kan natuurlijk ook via Sollicitatie Kraanmachinist Rupskraan.

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature Machinist Grondverzet
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.