Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Projectleider Bronbemaling

Bronbemaling Schijf groeit. En deze mooie projecten zijn niet mogelijk zonder gedreven projectleider (32-40 uur per week). Een daadkrachtige en gestructureerde collega. Vanaf ons kantoor in De Meern beweeg je je naar de diverse bronbemaling projecten. Van regio Utrecht tot regio Randstad.

Wat ons onderscheidt? Dat is ons team. Ieder heeft zijn of haar specialisatie. En samen maakt dit een top team! Wij maken de meest diverse projecten waar. Zo hebben we verschillende opdrachtgevers zoals bouwbedrijven, nutsbedrijven en gemeentes.

Als projectleider ben je van A-Z verantwoordelijk voor de projecten die onder jouw hoede vallen. Je stuurt de projecten aan, hebt oog voor het financiële aspect en zorgt voor een kwalitatief goed eindresultaat. Samen met het projectteam zorg je voor de juiste voorbereiding, uitvoering en nazorg van de projecten. Dit team bestaat uit zowel ervaren krachten als starters met een frisse blik. Een juiste mix van kwaliteiten dus.

Jouw achtergrond? Ervaring in de bronbemaling spreekt natuurlijk voor zich. Dit kan zowel als projectleider zijn of als bijvoorbeeld uitvoerder of werkvoorbereider. Dus ben je op dit moment een ervaren projectleider en ben je toe aan een nieuwe omgeving? Of heb je een andere functie binnen de bronbemaling en zoek je een volgende stap in je carrière? In beide gevallen ben je welkom bij ons!

Vragen over de vacature? Bel dan met Afdeling Personeelszaken (030-6061555). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature Bronbemaling Schijf Projectleider
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.