Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Projectleider Infra

Als projectleider Infra ben je van A tot Z betrokken bij diverse infraprojecten. Van tenderfase tot uitvoering. Je leest de contractstukken vakinhoudelijk door, vormt een beeld van de scope en de wijze waarop deze het meest efficiënt gerealiseerd kan worden. Bij deze functie speelt samenwerking een grote rol. Je werkt nauw samen met collega's van de calculatie en werkvoorbereiding. Daarnaast sta je in direct contact met de uitvoerders. Met jouw team zorg je voor projecten waar we trots op zijn!

Daarnaast heb je ook nauw contact met relaties. Je bent hun contactpersoon. De opdrachtgever ziet graag een project van topkwaliteit. Ook hier kom jij om de hoek kijken. Je zorgt voor de klanttevredenheid en bewaakt hierbij de kwaliteit en de bijbehorende kosten. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor de oplevering van het project.

Vragen? Bel dan met Afdeling Personeelszaken (030-6061555) of solliciteer direct via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature Projectleider Infra
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.