Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Uitvoerder Groen

Als uitvoerder groen ben je een spil in de organisatie van het werk en houdt je daarbij voortdurend contact met opdrachtgevers, hoofduitvoerders, projectleiders en medewerkers in de uitvoering. Op projecten verzorg jij de dagelijkse aansturing van medewerkers, dat iedereen veilig zijn werk kan doen en je ziet toe op een correcte projectadministratie. Een zeer veelzijdige baan, maar dat kan jij!

Door je enthousiasme weet jij je collega’s te motiveren en kan je hen op een positieve manier aansturen. Met jouw creativiteit, daadkracht en organisatorisch vermogen zorg je voor een kwalitatieve uitvoering en een goede sfeer in het team. Daarbij is het belangrijk om in oplossingen te denken en proactief, kostenbewust te handelen. Ervaring als uitvoerder is een pré.

Dus ben je daadkrachtig, heb je een passie voor het groen en geniet je ervan om elke dag in de buitenlucht te zijn? Bel dan even met onze projectleider Ronald Spies op 06- 39841744 of solliciteer direct via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

uitvoerder groenvoorziening hof van boedapest
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.