Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Uitvoerder GWW

Als uitvoerder GWW ben je een spil in de organisatie van het werk en houd je voortdurend contact met opdrachtgevers, hoofduitvoerders, medewerkers in de uitvoering en collega’s van het bedrijfsbureau. Op projecten verzorg jij de dagelijkse aansturing van medewerkers. Je zorgt ervoor dat iedereen veilig zijn werk kan doen en je ziet toe op correcte projectadministratie. Een zeer veelzijdige baan, maar dat kan jij!

Door je enthousiasme weet jij je collega’s te motiveren en kan je hen op een positieve manier aansturen. Met jouw creativiteit, daadkracht en organisatorisch vermogen zorg je voor een kwalitatieve uitvoering en een goede sfeer in het team. Daarbij is het belangrijk om in oplossingen te denken en proactief, kostenbewust te handelen.

Dus, ben jij daadkrachtig, een harde werker en geniet je ervan om elke dag in de buitenlucht te zijn? Bel even met Afdeling Personeelszaken (030-6061555) of solliciteer direct via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Werken als uitvoerder bij Van Wijk
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.