Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werkvoorbereider Infra

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op ons kantoor in Nieuwegein! Kom jij Jos ondersteunen in zijn werkzaamheden? Zoek jij een baan waarbij je de spin in het web bent van de projecten? Zie jij jezelf als een echte regelaar? Dan is de functie werkvoorbereider infra wellicht wat voor jou!

Als werkvoorbereider houd jij je bezig met werkzaamheden voorafgaand, tijdens en na een project. De projecten verschillen van formaat, variërend van € 20.000 tot € 5 miljoen. Voor deze projecten houd jij je bijvoorbeeld bezig met het bestellen van materialen en dit verwerken in ons systeem, vergunningen aanvragen, inkoopcontracten opstellen en het planningen maken. Jij bent de schakel tussen de calculatie en de daadwerkelijke uitvoering. Daarnaast heb je veel (telefonisch) contact met onderaannemers en leveranciers. Sociale vaardigheden zijn daarom belangrijk.

Voor deze functie zoeken wij een ervaren werkvoorbereider of een starter. Zowel Civiele techniek als een vergelijkbare technische studie zijn een mooie basis voor deze functie. Heb je deze achtergrond niet maar heb je wel interesse in de functie? Neem vooral contact op!

Dus, ben jij sociaal ingesteld en ben je een echte regelneef? Twijfel dan niet en solliciteer op deze leuke functie! Vragen? Neem dan contact op met Brigit Rams (06 - 18 87 66 40). Direct solliciteren? Stuur dan je cv naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl

Werken als werkvoorbereider bij Van Wijk
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.