Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werkvoorbereider Infra

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op ons kantoor in Nieuwegein! Zie jij jezelf als een echte regelaar? Dan is de functie werkvoorbereider wellicht wat voor jou!

Als (senior) werkvoorbereider houd jij je bezig met werkzaamheden voorafgaand, tijdens en na een project. De projecten verschillen van formaat, variërend van € 20.000 tot € 5 miljoen. Voor deze projecten houd jij je bijvoorbeeld bezig met het bestellen van materialen en dit verwerken in ons systeem, vergunningen aanvragen, inkoopcontracten opstellen en planningen maken. Jij bent de schakel tussen de calculatie en de daadwerkelijke uitvoering. Daarnaast heb je veel (telefonisch) contact met onderaannemers en leveranciers. Sociale vaardigheden zijn daarom belangrijk.

Dus, ben jij een ervaren werkvoorbereider, sociaal ingesteld én ben je een echte regelneef? Twijfel dan niet en solliciteer op deze leuke functie! Vragen? Neem dan contact op met Afdeling Personeelszaken (030-6061555) Direct solliciteren? Stuur dan je cv naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Werken als werkvoorbereider bij Van Wijk
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.