Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bouw- en woonrijp maken Palenstein

project
20-dec.-2021

In opdracht van Gemeente Zoetermeer zijn we bezig met het bouw- en woonrijp maken van de nieuwbouwwijk Palenstein. Hierbij gaat het om deelgebieden De Tuyn van Palensteyn en De Singelbuurt. In het komende jaar worden hier nieuwbouw appartementen en woningen gebouwd. De wijkvisie voor Palenstein is een gezinsvriendelijke, groene en levendige stadswijk. Om deze wijkvisie te realiseren zijn een aantal bestaande flats gesloopt. Dit maakt het project nog groter en bijzonder, omdat de werkzaamheden midden in de stad gebeuren; in een bewoonde wereld.

Bouwrijp maken in Palenstein

Onze werkzaamheden

Begin 2021 zijn de werkzaamheden in de wijk gestart. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen van oude wegfunderingen, het graven van rioolsleuven, de aanleg van een nieuw rioolstelsel, het dempen en graven van singels en de bouwwegen aanbrengen.

Bouwrijp maken in Palenstein

Begin 2022 zijn De Tuyn van Palensteyn (deelgebied G) en De Singelbuurt (deelgebied C) bouwrijp en kan de bouw van de woningen starten. Naar verwachting beginnen we dan in oktober 2022 met het woonrijp maken van de wijk!

Tekening van Palenstein
Bouwrijp maken in Palenstein
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.