Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Diverse werkzaamheden in Amsterdam

project
24-nov.-2022

Het hele jaar door voeren we diverse werkzaamheden uit in Amsterdam. Van herstraten tot vergroenen en nog veel meer. Tijd voor een nieuwe update wat er in deze bruisende stad gebeurt!

Werk op Museumplein

Buitenveldertselaan

Op de hoek van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg is een nieuw wooncomplex genaamd Q Residences gebouwd. Na de bouw van dit prachtige wooncomplex hebben we de rijwegen en voetpaden aangelegd. Een mooi project en locatie om hieraan mee te mogen werken!

Werkzaamheden Buitenveldertselaan
Bestrating aanleggen

Museumplein

Wie over het Museumplein loopt ziet het Concertgebouw. Door alle infrastructuur en de tramhalte wordt het concertgebouw niet meer beschouwd als eindpunt van het Museumplein. Tijd om het Concertgebouw en het Museumplein met elkaar te verbinden!

Op het plein zijn we bezig om een uitstraling van muziek te creëren in de vorm van een toonladder. Dit wordt gerealiseerd door middel van het aanbrengen van natuurelementen op verschillende hoogtes. Hierbij krijgen we hulp van Van Wijk Beton- en Waterbouw, zij verzorgen het lijm- en metselwerk van de natuursteenelementen. Hoe mooi is dit werk!

Werk op Museumplein
Aanleggen van een toonladder

Parnassusweg

Voor de bouwvak zijn we gestart met het uitvoeren van het groot onderhoud aan de voet- en fietspaden van de Parnassusweg tussen Olympiaplein en Stadionkade. En tussen de Peter van Anrooystraat en de Fred Roeskestraat / Prinses Irenestraat.

Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, omdat het hemelwaterriool ook vervangen wordt door Waternet. Tijdens de herinrichting van de Parnassusweg worden de fietspaden breder gemaakt. Zo hebben fietsers meer ruimte om elkaar te passeren. Ook wordt de inrichting van de parkeervakken veranderd naar langsparkeervakken. Hierdoor is een strook gecreëerd waar we extra fietsenrekken kunnen plaatsen. Wanneer de werkzaamheden gereed zijn, kunnen hier zo’n 400 fietsen worden geplaatst. Medio eind van het jaar zijn alle werkzaamheden aan de Parnassusweg klaar. Samen veilig op weg!

Herinrichting Parnassusweg
Werkzaamheden op de Parnassusweg
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.