Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Rondleiding door Amsterdam

project
30-jul.-2021

Door heel Amsterdam voeren we verschillende onderhoudswerkzaamheden uit. Uitvoerder bij Van Wijk Tom Brouwer leidt ons rond om de voortgang van de werkzaamheden te laten zien. De meeste onderhoudswerken gaan over het herinrichten van de straten. Waarbij gewerkt wordt volgens de Puccinimethode, de standaard voor Amsterdam.

Bestrating gereed Stadionkade

Bij de Lizzy Ansinghstraat zijn verschillende werkzaamheden bezig. De kinderboerderij De Pijp hebben we opnieuw bestraat en ziet er weer netjes uit voor de bezoekers.

Kinderboerderij De Pijp opnieuw bestraat
Lizzy Ansinghstraat bestraten met Puccini rode bakstenen

Op de aangrenzende straat wordt nog hard gewerkt door de stratenmakers om de straat op tijd weer open te kunnen stellen voor verkeer.

De Kromme Mijdrechtstraat waar we eerder dit jaar een nieuwsbericht over hebben geplaatst (een bijzonder innovatief project) is ook zo goed als gereed. Ook het laatste deel van de straat is bestraat en wordt op het moment nog netjes geveegd.

Bestrating van de Kromme Mijdrechtstraat

Proefsleuf graven

Verder hebben we een proefsleuf gemaakt voor een uitbreiding van het hek om het Asschergebouw. Vervolgens zal een andere partij de restauratie van het hek uitvoeren.

Uiteindelijk krijgt Amsterdam een steeds mooier en uniform straatbeeld door al deze onderhoudswerken!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.