Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Diverse onderhoudswerkzaamheden in Amsterdam

project
08-jun.-2022

In opdracht van Gemeente Amsterdam voeren we diverse onderhoudswerkzaamheden uit door heel Amsterdam. De meeste onderhoudswerken gaan over het herinrichten van de straten. Benieuwd naar de projecten? Lees hoe we Amsterdam weer een stukje mooier maken!

Bankjes plaatsen op Museumplein

Museumplein

Op het Museumplein zijn de oude bankjes vervangen door nieuwe en zijn er meerdere prullenbakken geplaatst. Iedereen die op het plein loopt of een museum heeft bezocht, kan inmiddels plaatsnemen op een nieuw bankje. En genieten van het prachtige uitzicht!

Nieuwe bankjes op het Museumplein
Nieuwe bankjes op het Museumplein

Kromme Mijdrechtstraat

In de Kromme Mijdrechtstraat is het plein opnieuw ingericht. Het oude plein is eerst opgebroken en het nodige grondwerk is uitgevoerd. Verder is er meer ruimte gemaakt voor groen en zijn er meer bankjes en prullenbakken geplaatst. Bewoners genieten optimaal van het plein en van een groene omgeving!

Nieuwe plein met meer groen en bankjes
Nieuwe plein met meer groen en bankjes

President Kennedyplantsoen

Het President Kennedyplantsoen ligt in de Rivierenbuurt. De bewoners ervaarden het plein als verouderd. De gemeente Amsterdam en de buurt hebben samen wensen en ideeën afgestemd voor het ontwerp. Begin oktober 2021 zijn we gestart met de sloop van het oude plein en is het grondwerk verricht. Zo zijn terpen aangelegd bij de glijbanen en meerdere groenvakken aangebracht. Begin januari 2022 is begonnen met de bestrating en zijn er verschillende speeltoestellen geplaatst. Inmiddels is het plein klaar en kunnen kinderen veilig en met veel plezier spelen!

Nieuwe plein met speeltoestellen en beplanting
Nieuwe plein met speeltoestellen en beplanting
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.