Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Sloop en sanering

Van Wijk Nieuwegein heeft deskundige medewerkers in huis om complete bodemsaneringen uit te voeren. Ook voor het ontmantelen van gebouwen en kunstwerken. Slopen heeft in deze tijd een andere betekenis gekregen, reststoffen worden omgezet naar grondstoffen. We vertellen u er graag meer over.

Werken bij Van Wijk

Slopen? Ontmantelen en klaar maken voor hergebruik.

Van Wijk Nieuwegein biedt een compleet dienstenpakket aan voor milieutechnische werken. De bescherming van mens, omgeving en milieu staat daarbij voorop. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd conform de BRL SIKB7000 met protocol 7001 en 7003 en zijn wij KWALIBO erkend. Voor de uitvoering van sloop- en saneringswerkzaamheden beschikken wij over alle benodigde materieel, zoals machines met overdrukunits, saneringsunits en meetapparatuur.

Werkzaamheden in verontreinigde grond en grondwater mogen wij uitvoeren, wij zijn KWALIBO-erkend, wat staat voor kwaliteitsborging in het bodembeheer

BAS7011

Land- en bodemsanering

Van Wijk Nieuwegein heeft deskundige medewerkers in huis om complete bodemsaneringen uit te voeren. Compleet wil zeggen dat wij de benodigde vergunningen aanvragen, de verontreinigde grond ontgraven en afvoeren of isoleren, het grondwater reinigen en de situatie herstellen met schone grond. Bodemsaneringen worden door ons uitgevoerd conform de gestelde eisen in de BRL 7000 met protocol 7001. Het baggeren van waterbodems doen wij volgens protocol 7003. Wij werken onder strenge voorschriften bij onze bodemsaneringen. Zo zijn de grondverzetmachines en vrachtwagens die wij inzetten, uitgerust met een overdrukcabine en een vonkenvanger.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.