Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

(Leerling) Betontimmerman

Bruggen, viaducten, kademuren, steigers en andere waterbouwkundige constructies. Zijn dat soort projecten écht wat voor jou? En zoek je een nieuwe baan? Dat komt goed uit. Wij zijn namelijk op zoek naar een collega betontimmerman.

Als betontimmerman werk je samen met je team in de regio Midden Nederland. Samen maak je de meest diverse projecten en zorg je altijd voor een kwalitatief goed eindresultaat. Jouw projecten? Denk bijvoorbeeld aan betonreparatie van een duiker, het aanleggen van stuwen of de restauratie van een brug. Maar ook het bouwen van nieuwe kunstwerken behoort tot de werkzaamheden. Diversiteit aan projecten genoeg dus!

Het team bestaat uit een aantal ervaren timmermannen. Heb je een vraag of is iets niet helemaal duidelijk? Dan is er altijd wel iemand die jou op weg kan helpen. Zo leer jij de kneepjes van ons mooie vak! Je werkt aan beeldbepalende werken in de buitenruimte. Wij zorgen naast de benodigde begeleiding uiteraard voor een bedrijfswagen gevuld met het juiste gereedschap.

Nog geen ervaring?

Heb je nog geen ervaring als betontimmerman? Geen probleem. Je kan bij ons werken en leren combineren. Tijdens jouw praktijkdagen werk je op onze projecten en 1 of 2 dagen per week ga je naar school om de theorie te leren. Zo haal je tijdens het werk je mbo-diploma. Handig he?

Dus. Woon je in regio Utrecht en ben je op zoek naar een baan als betontimmerman? Dan maken wij graag kennis met je. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan met Rob Peerdeman (06 - 55 74 85 03). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature (Leerling) Betontimmerman
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.