Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Calculator / Werkvoorbereider Beton- en Waterbouw

Beton- en waterbouw kent vele technische uitdagingen. Onze uitdaging nu: een ervaren en analytisch sterke Calculator/werkvoorbereider vinden die geniet van het oplossen van technische uitdagingen!

In de combinatiefunctie van Calculator/Werkvoorbereider (32-40 uur per week) ben je onze alleskunner. Ervaring in beton- en waterbouw is natuurlijk een pré, maar geen harde eis. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je sterk bent met cijfers, veel geregeld krijgt én je kan goed communiceren. Je dagen zijn heel afwisselend: van het maken van RAW-calculaties en bouwteam-ramingen tot het maken van werkplannen om de kwaliteit en veiligheid in de uitvoering te borgen. Je vraagt zelfstandig offertes op bij leveranciers, beoordeelt en vergelijkt deze en verzorgt de inkoop bij projecten. Natuurlijk doe je dit niet allemaal in je eentje; het team van Van Wijk Beton- en Waterbouw heeft veel kennis van het vak en ontwikkelingen op de markt. Het is een gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaar staat en bereid is om kennis en kunde te delen.

Wat deze functie zo interessant maakt? De omvang van projecten loopt enorm uiteen, van €1000 tot €3.000.000. De omvang van een project vergt telkens een andere aanpak en een andere manier van denken, maar de kwaliteit blijft voor onze opdrachtgevers altijd uitstekend. Zo blijft het werk ok op lange termijn uitdagend!

Dus. Werk jij gestructureerd, ben je praktisch ingesteld én heb je affiniteit met beton- en waterbouw? Solliciteer dan op deze functie! Ervaring met AutoCAD, Infraworks en Ibis zou mooi zijn. Bel met Directeur Michel Hoeke (06 – 11 00 85 81) voor meer informatie. Direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar Personeelsadviseur Esther van der Mee-Beun (sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl)


Vacature Calculator / Werkvoorbereider
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.