Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Calculator / Werkvoorbereider Beton- en Waterbouw

Wij zoeken een ervaren en analytisch sterke calculator / werkvoorbereider (32-40 uur per week) voor onze beton- en waterbouw projecten.

In de combinatiefunctie van calculator / werkvoorbereider ben je de alleskunner en ben je sterk met cijfers én in communicatie. Je bent een regelneef. Je dag ziet er divers uit: van het maken van RAW calculaties tot bezig zijn met bouwteam ramingen. Je vraagt offertes op, beoordeelt en vergelijkt deze en verzorgt in overleg met de projectleider de inkoop van projecten. Daarnaast houd je je ook bezig met het schrijven van aanbestedingsplannen.

Wat deze functie zo interessant maakt? De projecten zijn zeer divers. Ze verschillen van €1.000 tot €3.000.000. Dit vergt telkens een andere aanpak en een andere manier van denken. Zo blijft het werk uitdagend ;). Bovendien werk je met een leuk team waar je elke dag van elkaar leert.

Dus. Werk jij gestructureerd, ben je praktisch ingesteld én heb je affiniteit met beton- en waterbouw? Solliciteer dan op deze functie. Je werkt vanuit ons kantoor in de Meern. Ervaring met Acad, Infraworks en Ibis is een pré. Voor meer informatie bel met Afdeling Personeelszaken (030-6061555). Direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar (sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl).


Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Vacature Calculator / Werkvoorbereider
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.