Even voorstellen…..

Van Wijk Nieuwegein bestaat uit is een groep bedrijven gespecialiseerd in grond-, weg-, beton- en waterbouw, sloopwerk, sanering, groenrecycling, bronbemaling en verhuur van machines. Gevestigd in de Provincie Utrecht werkt Van Wijk Nieuwegein voornamelijk lokaal aan projecten van klein tot groot. Van Wijk Beheer Nieuwegein is onderdeel van ReintenInfra BV. ReintenInfra heeft begin 2017 als eerste in de branche (wegenbouw en sloop) De Sustainable Development Goals (SDG’s) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd met uiteindelijk een concrete invulling voor het bedrijf door het aanstellen van de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050 begin 2018. Duurzaamheid is voor ons meer dan een veelgebruikt begrip. We nemen verantwoordelijkheid voor later en dat begint immers nu.

Van Wijk Nieuwegein staat voor toegevoegde waarde richting opdrachtgevers in alles wat we doen. Hierin staat de opdrachtgever centraal, zijn vraagstelling is onze uitdaging om aan alle wensen te voldoen. Dit is de basis van ons integraal werken binnen het wegenbouwkundige, civiele – en cultuurtechnische segment. Hierin willen we niet de grootste zijn, maar wel de beste en de gezelligste, in de breedste zin van het woord. Wij staan voor een duurzame ontzorgrelatie met onze opdrachtgevers en werken voortdurend aan verbetering van onze dienstverlening op het vlak van innovatieve, kwalitatieve en duurzame oplossingen.

Vanuit Van Wijk Nieuwegein richten wij ons goed materieel en materiaal in combinatie met de juiste medewerkers. Dit geeft in onze ogen het beste resultaat voor een project en dus voor onze opdrachtgever. Van Wijk Nieuwegein opereert hoofdzakelijk in de provincie Utrecht. Wij kennen de regio goed, weten de juiste wegen te bewandelen en kunnen u als opdrachtgever compleet ontzorgen. En daarom zeggen wij bij Van Wijk Nieuwegein: “Vakmanschap is dichterbij dan u denkt!”