Van Wijk Nieuwegein

Van Wijk Nieuwegein is een groep van bedrijven die gespecialiseerd is in grond-, weg-, beton- en waterbouw, sloopwerk, sanering, groenrecycling, bronbemaling en verhuur van machines.

Gevestigd in de Provincie Utrecht werkt Van Wijk Nieuwegein voornamelijk lokaal aan projecten van klein tot groot. Hierbij is Van Wijk Nieuwegein een innovatieve partner, die u als klant compleet ontzorgt en meedenkt op gebied van duurzaamheid en andere belangrijke aspecten.

Innovatie is dichterbij dan u denkt

Onze klanten waarderen het innovatieve karakter van ons bedrijf. Op gebied van materialen en machines werken wij conform onze visie met modern en eigen materieel. Dit geeft in onze ogen het beste resultaat voor een project en dus voor onze klant. Hierin loopt Van Wijk Nieuwegein voorop. Combineer dit met onze innovatieve werkwijze, bijvoorbeeld op gebied van communicatie met stakeholders bij projecten (door middel van een smartphone app) en onze visie op CO2 en duurzaamheid, en u krijgt een bedrijf dat innovatie inzet om voor uw project het beste eindresultaat te behalen!

Van Wijk Nieuwegein opereert lokaal in de provincie Utrecht. Wij kennen de regio goed, weten de juiste wegen te bewandelen en kunnen u als klant compleet ontzorgen.

En daarom zeggen wij bij Van Wijk Nieuwegein: “Innovatie is dichterbij dan u denkt!”

Meer over Van Wijk

Contact

Onze bedrijven

LOGO SCHIJF ORIGINEEL
logo GRN wit
DE ROOIJ - Uw specialist in asfalt en grond- en straatwerk